SOCIAL MEDIA

Love List

zondag, april 22, 2018

Rubino Metallico Lipstick


Hi babes,


Het is al maanden geleden dat ik wat op mijn blog heb gepost.
Ik krijg af en toe berichtjes in mijn inbox via blogger; leef je nog wel?! Ja, op Instagram en Snapchat =) Maar mijn blog leeft niet meer echt.. MAAR!! daar ga ik verandering in brengen.


Ik ben gestopt met deze beauty blog omdat ik vooral bezig was met Instagram en Snapchat.. Maar nu ik al een tijdje niet meer blog ben ik het echt ontzettend gaan missen, daarom ben ik terug met een nieuwe layout en ga proberen ook mijn blog wekelijks te updaten.. Dus als iemand mij zoekt! Op Instagram en Snapchat ben ik altijd.

Goed nieuws voor de Collistar liefhebber.... Collistar presenteert "Unico Lipstick"

Vorige zomer werd mascara volume unico geïntroduceerd, het eerste deel van een nieuwe Collistar beauty "collectie" waarbij het esthetische motief van de huls bestaat uit kunstzinnige lijnen.. Deze lijnen zien we in lipstick.

Het lijnenspel is niet alleen aanwezig op de huls, maar ook op de lipstick zelf. Zowel de huls als lipstick zijn gedecoreerd met kunstzinnige horizontale lijnen in reliëf met als finishing touch het Collistar logo op de punt. De schitterende gouden huls bevat bovendien een excusieve magneetsluiting: met één klik sluit de magnetische dop de lipstick in een snelle en sensuele beweging. 

De collectie bevat 15+ 3 kleuren in nude, roze en rode nuances inclusief 3 limited editions in koraal, robijn en amethist, die speciale levendige macroparels bevatten met metallic reflecties als interpretatie van de metallic trend, één van de sterren van de catwalk vogend jaar. De 15 passe partout kleuren hebben een mindere parelachtige finish, maar een ongelooflijk volle, verzadigde kleur vanaf de eerste laag: chiffon, koper, marsala, framboos, granaatappel.... een palet met schitterende nude-, roze- en roodtinten.

Ik heb 12 van de 18 kleuren ontvangen en vandaag draag ik de Rubino Metallico (Limited Edition).. nummer 16

Een fuchsia roze kleur doet het eigenlijk altijd goed en dat doet deze ook,  Ik vind het een schitterende en sprekende kleur, erg mooi.

De Collistar Unico Lipsticks liggen vanaf nu in de winkel bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.  Hebben jullie de nieuwe lipsticks al gespot?