SOCIAL MEDIA

Love List

dinsdag, februari 02, 2016

STARSKIN - Red Carpet Ready Hydrating Bio Cellulose Second Skin Facial MaskDe STARSKIN 'Red Carpet Ready' Hydrating Bio Cellulose Second Skin Facial Mask is een hydraterende sheet mask voor elke huidtype. Dit masker beloofd je huid een intense hydratatie.


De maskers van STARSKIN zijn sheet maskers gedrenkt in 30 ml serum, dat zijn papieren of katoenen maskers in de vorm van je gezicht die gedrenkt zijn in een vloeistof. Deze van STARSKIN zijn gemaakt van bio-cellulose, dat oorspronkelijk gebruikt werd in de medische wereld als een beschermend en ademend schild om brandwonden te genezen. STARSKIN bedacht een formule van Bio-Cellulose met natuurlijk gefermenteerd, vitaminerijk kokos sap.

STARSKIN heeft verschillende soorten maskers:

Hydrating Face Mask: Red Carpet Ready
Brightening Face Mask: After Party
Balancing Face Mask: Behind The Scenes
Firming Face Mask: Close Up
Hydrating Face Mask: Leading Man
Smoothing Eye Mask: Eye Catcher
Nourishing Hand Mask: Hollywood Hand Model
Nourishing Foot Mask: Walk of Fame
Soft Peeling Perfection: Glowstar

Zorg dat je het serum in het masker goed verdeeld voordat je de verpakking openmaakt. En het masker is aan beide kanten afgedekt door een laagje papier die je moet verwijderen voor gebruik =).

Zoals de naam het al zegt; het is een intens hydraterend masker en hydrateren doet de Red Carpet Ready masker ZEKER! Het resultaat is een totaal ontspannen huid met een vochtgehalte dat prima in balans is. De zeer verfrissende serum blaast de huid direct nieuw leven in en laat de huid stralen. Na gebruik was ik ook echt ready voor mijn date night =).

STARSKIN Bio-Cellulose Second Skin Face Mask kost €9.95 en is exclusief te koop ij Douglas.KENNEN JULLIE DIT MERK AL? 

Love,

Elvie