SOCIAL MEDIA

Love List

dinsdag, februari 02, 2016

Paula's Choice Berry & Bright Lip Collection


De Berry & Bright Lip Collectie van Paula's choice is limited edition collectie en heeft drie rood tinten en een transparante parelmoer tint.


De Berry & Bright Lip Collectie is een schitterende set van vier lippotloden, drie roodtinten en één parelmoer roze kleur die je alleen maar ook over de andere 3 andere kleuren kunt aanbrengen voor extra glans.
De potloodsticks zijn ongeparfumeerd en hebben geen standaard mint of vanille geur. Het ruikt gewoon neutraal. Wat ik heel handig vind, is dat je de pootloodsticks niet hoeft te slijpen maar gewoon kan draaien.
On the lips:
Sugar, is een zachte, parelmoer roze kleur met veel glans. Het voelt glad aan op de lippen. Deze kleur werkt ook heel goed als topcoat boven één van de andere 3 rood tinten uit deze collectie.
Winterberry is een velle rozé-rood. Dit is mijn tweede favoriet! 


Currant is een klassieke rood met een coole ondertoon. Als je houdt van klassieke rode lipsticks dan is Currant een aanrader!Plum is een diepe, vampy bessen kleur - een super mooie herfst/winter kleur. Je moet het echt proberen in combinatie met Sugar! Mijn favoriet!De drie rode kleuren uit de collectie zijn heel goed gepigmenteerd en geven de lippen een zachte satijnen finish. Met een swipe krijg je al een mooie dekking. Wat ik heel fijn vind is dat je geen lipliner nodig hebt ze zijn ontzettend fijn in gebruik en je kunt er vrij nauwkeurig mee werken. De sticks voelen zacht aan en blijven uren lang zitten op de lippen!

Deze Paula’s Choice Berry & Bright Lip Collection is een limited edition en is te koop voor €49,00 via de webshop van Paula’s Choice,Welke kleur is jouw favoriet?Love,
Elvie