SOCIAL MEDIA

Love List

dinsdag, februari 16, 2016

Oriflame 'Lusthaves'
Verwen jezelf met de nieuwste collectie van Oriflame.
Oriflame introduceert romantische 'Lusthaves' om je liefste mee te verleiden.


Geef jouw diepste verlangen kracht met dit verslavend decadente brouwsel dat prikkelt met sprankelend fruit geleid door verrassende witte aardbei, voor het hart ontbloot wordt op een verleidelijk bed van witte bloemen. De basis onthult de geheime sensualiteit van deze geur wanneer die een hoogtepunt bereikt met een wellustige rendez-vous van crèmige amber, sandelhout en onweerstaanbare witte chocolade.


Ik ben helemaal verliefd op deze nieuwe lijn van Oriflame! 'Lace Love' ♡
Hoe sexy kan een flacon zijn?? Het is echt een speciale flacon en het doet me denken aan de nagellak flacons van Christian Louboutin.
Wanneer ik Love Potion Secrets aanbreng ruik ik in eerste instantie vooral de warme geurnoten zoals amber en sandelhout. Dit zijn wat mij betreft de overheersende ingrediënten van deze geur en maken de geur warm en zoet. Na enkele minuten komen ook de geur van witte bloemen en aardbei meer naar voren. Ik vind de combinatie van warm/kruidig en fris heel origineel en verrassend.

Love Potion Secrets Eau de Parfum is voor € 24,99 te koop via oriflame.com of via de oriflame adviseuses!


Het handzeepje ziet er ook super cute uit! Hoe leuk is het, een zeepje in een vorm van een hartje. De geur van de zeep is net even iets zachter, met het rijke aroma van abrikoos, peer, magnolia, jasmijn, pioenroos, honing, sandelhout, shea butter en amber. 

Lace Love Soap Bar is voor € 1,99 te koop via oriflame.com of via de oriflame adviseuses!En als laatste, de hand crème. 

Heerlijk geurende crème om je handen te verzachten en hydrateren. Met de zachte geur van abrikoos, magnolia, jasmijn, pioenroos, honing, sandelhout, shea butter en amber. Een lief cadeau in decoratief valentijnsdesign.

Lace Love Hand Cream is voor € 3,99 te koop via oriflame.com of via de oriflame adviseuses!


Wat vinden jullie van deze nieuwe lijn van Oriflame? 

Love, 

Elvie