SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, februari 01, 2016

Collistar - Ti Amo 500 Lente/Zomer 2016 collectie

Het ‘Ti Amo Italia’ project, waarin Collistar haar liefde voor Italië verklaart door de ontdekking van nieuwe cosmetische ingrediënten als gevolg van haar nauwe R&D betrokkenheid bij de prestigieuze universiteit van Siena, deze specifieke plantaardige ingrediënten van eigen bodem te benutten in haar innovaties en door haar samenwerking met andere grote all-Italian namen, krijgt duidelijk vorm. De sterke partnerships met grote Italiaanse merken volgen elkaar in rap tempo op. Met trots presenteert Collistar de buitengewoon unieke partnership die in 2016 centraal staat, met één van de meest herkenbare symbolen van Italië: Fiat 500, sinds 1957 de iconische droomauto voor miljoenen fans.  
Sinds zijn debuut heeft Fiat 500 de wereld laten kennismaken met een opwindend stukje Italië. Fiat 500 is een attitude, een meesterwerk dat de levensstijl van de bestuurder weerspiegelt.  Na de samenwerking met fashion designer Antonio Marras, aan het begin van onze Ti Amo Italia-reis, en het luxe designmerk Kartell, voor de lente-zomer collectie 2015, presenteert Collistar nu haar meest opmerkelijke partnerschap: TI AMO 500, een limited edition make-up collectie die uiting geeft aan een nieuwe dimensie van industriële creativiteit. Een industrie van staal en passie, motoren en emotie, chroom en kleur. Fiat 500 en Collistar: twee symbolen van Italiaanse excellence hebben hun krachten gebundeld en een unieke, onverwachte en verrassende collectie gecreëerd.  

DE COLLECTIE 
De vrolijke, iconische collectie brengt twee ogenschijnlijk tegenstrijdige werelden samen met een origineel ‘trademark’: een metallic polkadot patroon in heldere kleuren. De explosie van kleuren, vrouwelijkheid en schoonheid  ademen in feite dezelfde merkwaarden als die van de beroemde Fiat 500: pop art, het ultieme ‘dolce vita’ gevoel en fashion.   
Fiat 500 is een auto die veel zegt over de eigenaar, zijn/haar voorkeuren en persoonlijke stijl en die voldoet aan een breed scala aan esthetische en creatieve eisen, net zoals Collistar producten de kleurrijke ziel van de gebruik(st)er weerspiegelen. Zelfstandig, optimistisch, van nature nieuwsgierig en liefhebbers van beauty…dit is het publiek van beide merken die zich verenigen in TI AMO 500.   
  
    
TI AMO 500, het vertrekpunt van de roadtrip 
TI AMO 500 – STROBING LOOK Collistar’s liefdesverklaring aan de Fiat 500 is zichtbaar op de verpakking en in reliëf aanwezig op het sterproduct uit de collectie, TI AMO 500 – STROBING LOOK blusher + oogschaduws + highlighter. Creativiteit en technologie komen samen in dit multifunctionele product dat gebruikt kan worden als blusher, oogschaduw en highlighter. De ultra lichte en zijdezachte poeders en het magische kleurenpalet zijn ideaal voor een trendy gezicht- en oogmake-up dankzij de innovatieve Strobing look, dé make-up trend die speelt met licht en waarbij je highlighter aanbrengt op de delen van het gezicht waar het licht van nature op valt (jukbeenderen, wenkbrauwbot, het midden van je voorhoofd, boven het hoogste punt van de wenkbrauw, cupidoboog en op je neusbrug en kin). Strobing zorgt voor een natuurlijker resultaat dan contouren en geeft het gezicht een prachtige gezonde glow. Een frisse en stralende look die opgemerkt wordt, maar toch naturel oogt.   
Ti Amo 500 Strobing Look is een uniek en eenmalig collectors item in twee versies: een met roze tinten en de andere met koraal tinten voor de huid met een warmere ondertoon. Beide zijn makkelijk te blenden en zijn een must voor jouw zomer beautycase. Voor een naturel make-up met een ingetogen of juist gedurfd, maar altijd geraffineerd, effect. 
Het wegdek van dit veelzijdige product is ideaal als blusher die de gezichtscontouren optisch ‘vormt’ en/of de gelaatsteint verfrist. Het poeder dat de ‘lucht’ symboliseert is te gebruiken als oogschaduw en het deel met het Ti Amo 500 logo gebruik je voor de strobing techniek. De Fiat 500 bevat ook fijne shimmerdeeltjes en dient als highlighter. De auto siert het product en maakt het product tot een bijzonder origineel exemplaar. Het doosje oogt zeer vrouwelijk dankzij de polkadots in dezelfde kleur als de betreffende variant, roze of koraal. Collistar bewijst dat zij twee totaal verschillende werelden bij elkaar kan brengen. Dit product is hiervan het bewijs!  
Ti Amo 500 - Strobing Look € 32,95  

ALL EYES ON ME
Mascara en eyeliner Kleur heeft een effect op je stemming en wekt emoties op. Ook bij mascara, waarvan de kleur komend seizoen gedurfder is dan ooit tevoren. Komend seizoen staat groen centraal, in alle variaties. Collistar’s groen neigt naar helder en intens blauw. ‘Take me away’ is de naam van de nieuwe kleur Art Design Mascara, die perfect combineert met  
de bijpassende Professional Eyeliner voor een longlasting en onberispelijk lijntje dat de hele dag houdt. ‘Take me away’…benieuwd waar naartoe? Naar een nieuwe dimensie van evenwicht, kleur en harmonie. Daar waar de Collistar vrouw, rijdend in haar Fiat 500, in alle vrijheid uiting kan geven aan haar emoties en joie de vivre. 
Art Design Mascara ‘Take me away’ € 24,95 Professional Eyeliner ‘Take me away’ € 24,50 


   
Oogschaduws Deze zelfbewuste vrouw heeft het stuur stevig in handen en houdt koers richting haar doel, is opgewekt en vol zelfvertrouwen over haar uiterlijk. Zij is onweerstaanbaar in haar Fiat 500 en voelt deze emoties: ‘take me away’, ‘dazzle me’, ‘turn me on’, ‘don’t stop me’. Deze emoties, verbonden aan de oogschaduw, komen tot leven door de vier nieuwe kleuren die zij het liefst op haar Fiat 500 ziet. ‘Take me away’, een groen nuance die neigt naar petrol groen, maar ook ‘dazzle me’ goud, een eerbetoon aan 24-karaats make-up, met de satijnachtige en parel-verrijkte finish van Silk Effect Eyeshadow, al jaren de favoriete oogschaduw van velen.  
Ook bevat de Ti amo 500 collectie twee nieuwe kleuren Wet & Dry Eyeshadow: ‘turn me on’ roze en ‘don’t stop me’ koraal, al jarenlang een enorm populaire kleur in de lente en zomer. Beide kleuren zijn droog te gebruiken voor een glanzend en transparant effect én vochtig voor meer glans, intense kleur, uitstekende dekking en longlasting oogschaduw.  
Silk Effect Eyeshadow € 17,00 Double Effect Wet & Dry Eye Shadow € 17,75   READ MY LIPS 
Lipstick en lipgloss Eenmaal achter het stuur van de leukste stadsauto ontdek je nog meer sensationele kleuren. Bij een blik in de achteruitkijkspiegel valt het oog meteen op de mond. De mooi gestifte lippen spreken voor zich. Komt de glans van een couture lipstick als Art Design Lipstick of de heldere kleur van Gloss Design beter tot zijn recht in de Fiat 500?  Kop of munt? Lastige keuze.  Onze tip? Neem beide mee en gebruik het product dat bij jouw stemming van die dag past. 
Voor lippen zo mooi als juwelen valt de keuze op de levendige kleuren Art Design Lipstick van komend seizoen: fuchsia en koraal, met in de verpakking een fijn extraatje: een gratis(!) lippotlood in matching kleur. Deze high performance lipstick kleedt de lippen direct in een helder en romig kleurlaagje. De formule met rode bessen extract zorgt geleidelijk dat fijne lijntjes reduceren en de lipcontour sterker gedefinieerd is, zodat de lippen voller en gladder ogen.   
Voor momenten dat je meer glans wilt kies je de super hydraterende textuur van Gloss Design, die de intensiteit van een lipstick combineert met de romigheid en heldere glans van een lipgloss. Kostbaar goud en dynamisch koraal vervangen komend seizoen de klassieke rode lipstick en zorgen dat de vonken ervanaf vliegen als je kust. 
Art Design Lipstick € 24,50 Gloss Design € 21,75  


  
   
OP DE NAGELS 
Nagellak ‘Dazzle me’, Take me away’, ‘Turn me on’ en ‘Don’t stop me’ zijn dé kleuren voor echte statement nagels komend seizoen. Voor de gelegenheid worden de nagels voorzien van een uitzonderlijke en trendy chroom effect lak in goud, blauw/groen en fuchsia. Omdat je opgemerkt wilt worden én omdat je deze kleuren stiekem het liefste ziet op jouw Fiat 500. De koraal tint  heeft net als alle overige kleuren Gloss Nail Lacquer Gel Effect een intense kleur en is voorzien van een speciale technologie met een 3D volume en gel effect. Vanaf het eerste laagje ontstaat een egale kleurlaag die volume geeft en eventuele ribbeltjes in nagels doet verdwijnen. De glans en het glossy effect zijn identiek aan een semi permanente nagellak. Mooie heldere kleuren, een ode aan de zomer!  
Cashmere Nail Lacquer € 7,95  

SWATCHES: 


DEZE ROADTRIP VOL SPANNING VERVEELT NOOIT!  
De producten van de  collectie zijn vanaf medio februari 2016 te koop bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij.