SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, februari 01, 2016

Babor Reverse Supreme Glow anti aging Cream


Je wilt graag het persoonlijke, jeugdige uitstralingseffect van je huid opnieuw activeren en haar er jonger laten uitzien?
De oplossing: de REVERSIVE SUPREME GLOW anti-aging cream voor geïntensiveerde lichtkracht en een onberispelijke teint. Een geweldige creme van BABOR.

Deze BABOR wondercrème met innovatieve mousse-textuur en ultrafijne glow-tech pigmenten geeft je huid al bij het eerste aanbrengen de jeugdige glow terug. De lichtkracht-werkstof Lumicol perfectioneert de teint en jaren schijnen te zijn vervaagd. De effectieve REVERSIVE anti-aging Präzisionsformule laat de huid er bovendien gladder, strakker en jeugdig zacht uitzien.
Reverse Supreme Glow is een zachte, mouse crème. Omdat deze crème niet erg vloeibaar is, is hij erg makkelijk op je gezicht te smeren. Deze crème van Babor trekt enorm snel in en geeft een super mooie glow. 
Toepassing:`s morgens dun op de van tevoren gereinigde huid aanbrengen. Ideaal ook als basis voor de make-up. Voor het optimale effect wordt de combinatie met de REVERSIVE anti-aging cream of cream rich (afgestemd op het huidbeeld) voor de nacht geadviseerd.

De BABOR Reversive Supreme Glow anti-aging cream is beschikbaar vanaf 1 oktober 2015 op Babor.nl en kost maar liefst €141,-