SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, oktober 05, 2015

Black Canvas Cosmetics Pippa Palette


Black Canvas Cosmetics is een Ierse cosmetica merk dat betaalbaar en professionele make-up en make-up kwasten creëren. Pippa O'Connor, VIP's meest stijlvolle vrouw is een samenwerking aangegaan met Black Canvas Cosmetics en ze hebben samen een limited edition palette gecreërd.


De limited edition Pippa palette van Blank Canvas Cosmetics heeft 6 prachtige tinten oogschaduw samen met een higlighter, blush en bronzer. Alles wat je nodig hebt om de perfecte Pippa look te creëren.
Alle kleuren zijn ideaal voor het creëren van een natuurlijke tot een intense smoky eye look. De oogschaduwen kunnen zowel droog als nat gebruikt worden. Het palette bevat naast de 6 tinten oogschaduw ook 3 tinten voor het gezicht. Een supermooie opvallende highlighter, een peachy roze blush en een matte lichtbruine bronzer.

Alle oogschaduwen en poeders zijn glutenvrij, veganistisch vriendelijk en parabenen en parfumvrij.
Al en al vind ik het gewoon een heel fijn palette. Mooie kleuren, veel pigment en weinig fall-out. Het palette ziet er cute uit en je kunt er zowel een natuurlijke als en smokey ooglook mee maken.

Black Canvas Pippa Palette €34.95 - te koop bij Cloud10Beauty


Love,

Elvie