SOCIAL MEDIA

Love List

zondag, april 26, 2015

Oriflame / My Naked Truth


Laat deze zachte, vrouwelijke geur je omhullen met elegantie.
Een subtiel aura van zelfvertrouwen en sereniteit – op welke manier kun je de pijlers van je natuurlijke vrouwelijkheid beter beschrijven? Het is de pure, naakte waarheid van schoonheid. De nieuwe Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette is de essentie van innerlijke balans. Het hult je in een zacht en subtiel geurwaasje van harmonie, dat je natuurlijke charme en innerlijke schoonheid laat stralen.
De zachte aanraking van katoenbloem De inspiratie achter deze nieuwe Oriflame-geur is de katoenbloem. Ongeveer twee maanden na het planten verschijnen er knoppen in de katoenplant. Deze gaan open en de bloemblaadjes die tevoorschijn komen variëren van crèmewit en geel tot poederroze. De katoenvezels groeien onder de warme zon totdat er uiteindelijk wollige katoenbolletjes ontstaan. Met dit als visioen creëerden de parfumeurs van Oriflame een subtiel en verfijnd katoenbloemakkoord, mooi in eenvoud, zacht en teer als het meest pure witte, frisse katoen!

Een ware expressie van harmonie: de flacon Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette komt in een prachtig ontworpen glazen flacon die het verhaal van de geur vertelt. De eenvoudige, rechte lijnen van de randen, gecombineerd met de vrouwelijke vormen van het ovaal, creëren een uitstraling van balans en evenwicht. Het midden is transparant om te visualiseren dat innerlijke schoonheid de enige echte waarheid is – niets blijft verborgen! Tegelijkertijd beschermt de krachtige buitenrand het kwetsbare innerlijk.
Oriflame ‘My Naked Truth’ Eau de Toilette is verkrijgbaar vanaf heden voor € 39,00/50 ml.
Distributie & meer informatie: De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.
De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nlHeb jij ervaring met de geuren van Oriflame?
Welke geur draag jij op dit moment?