SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, april 20, 2015

Naar de kapper geweest! Dilex Kapsalon Arnhem


Vorige maand ging ik samen met Dilan naar Dilex kapsalon in Arnhem... Wij hebben zo een 5 uur in de kappersstoel gezeten, maar het was het meer dan waard! =)


Dilex Kapsalon Looierstraat 19 in Arnhem


Ik ging voor as blonde highlights en vertelde dat ik mijn haar een paar tinten koeler wilde laten maken omdat ik heel veel warmte in mijn haar had.

Dilex kapsalon is gespecialiseerd in Dames, Heren & Kinderen. Een veelzijdig kapsalon waar je terecht kunt voor alle soorten haar behandelingen. Allemaal verzorgd met professionele tools, technieken en producten. Daarnaast heeft Dilex kapsalon een "Special Treatment" het beloofd directe glans en zijdezachte haar zonder beschadiging na de ontkleuring.


Ze werken met de beste producten uit de kapperswereld zoals: Farouk Systems, Biosilk, Chi en Alter Ego!


Nadat er nieuwe highlights in mijn haar werd gezet en mijn uitgroei was geverfd kreeg ik een masker in mijn haar, daarna is er een stuk van mijn haar afgeknipt, waardoor het weer iets korter en veel gezonder is.Hieronder zie je nog even het verschil tussen voor en na.

voor - na


Met Dilan Bij KFC met onze frisse coupe =)


Ik krijg veel vragen over hoeveel het kost, maar de prijzen verschillen per behandeling. Wil je meer informatie? Bel ze dan even. www.dilexkapsalon.nl


Ik ben super blij met het resultaat! De highlights zijn werkelijk prachtig gezet en het ziet er super natuurlijk uit! Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe highlights! Geen warmte meer in mijn haar.. OBSESSED!  Na één keer wassen is het subtieler maar nog steeds heel mooi. Bedankt Dilek en Volkan!