SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, november 17, 2014

Review: Scrub & Rub Lavender Blush en Sweet Almond




SCRUB & RUB
Pure, natuurlijke en luxe verzorgingsproducten

Ik heb een fijne pakketje van Scrub & Rub ontvangen: een merk met handgemaakte producten uit Engeland op basis van natuurlijke ingrediënten, en alle producten van Scrub & Rub zijn SLS- en parabenenvrij.

Scrub & Rub is een jong Nederlands bedrijf gerund door de Engelse Andrea Simons. De liefde bracht haar naar Nederland, maar gelukkig kwam ze niet alleen. Ze nam het vakmanschap van de vermaarde bad - en verzorgingsproducten uit haar vaderland mee. Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur en daarom zijn alle producten van Scrub & Rub SLS- en parabenenvrij. Alleen de beste, meest natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit worden gebruikt.

De producten van Scrub & Rub zijn ontwikkeld om de huid te reinigen, te verzorgen en te verwennen. Het assortiment bestaat onder andere uit bad-& huidoliën, body scrubs met puur dode zeezout en -mineralen, tintelende voetenscrubs met verse mindblaadjes en body bars bestaande uit pure cacaoboter. De producten zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 heerlijke geuren.

BODY SCRUB "LAVENDER BLUSH"
Op basis van dode zeezout en mineralen, lavendel en amandelolie. 




De Scrub & Rub body scrub is één van de producten die ik de laatste tijd graag gebruik. Wat ik heel fijn vind aan deze scrub is dat hij smelt zodra hij in aanraking komt met water, de zout korrels zijn makkelijk over de huid te verdelen en geven geen schurend gevoel. Daarnaast maakt het je huid heerlijk zacht en ruikt ook super lekker. Normaal gesproken ben ik geen fan van lavendel geuren, maar door de combinatie van lavendel en andere geurenextracten ruikt het niet heel sterk maar juist echt lekker en apart. Plus het werkt reinigend en versterkend op het lichaam en is zeer rustgevend.
Hou je niet van lavendel? dan zijn er nog 9 andere geuren. Kijk hier voor meer informatie.

Ik ben dus heel blij met deze scrub van Scrub & Rub en vind het ook heerlijk om mijn lichaam ermee te scrubben.


BODY BAR "WHITE ALMOND"
Op basis van Cacao boter, Sweet Orange, Patchouli


De body bar is gemaakt van pure cacaoboter dat rijk is aan vitamine E. De boter smelt bij aanraking met de huid, trekt snel in en maakt deze zacht en soepel. Het is ook een ideaal product voor na het zonnen: het verzorgt de verbrande huid, beschermt tegen uitdroging en houdt de bruine kleur langer vast.

Het ruikt ontzettend lekker.. Zoet, zacht, warm, schoon, echt heerlijk. Na gebruik voelt mijn huid zacht aan en is goed gehydrateerd en de geur blijft lang hangen. Vooral nu in de winter zit deze standaard in mijn tas.. gebruik dit voor alle droge plekjes en ook heel fijn voor de nagelriemen en droge lippen =). Ik vind het een heerlijk product, echt een aanrader en ik ben nu erg nieuwsgierig geworden naar de andere 2 geuren.



Als je nieuwsgierig bent geworden naar de producten van Scrub & Rub klik dan hier voor meer informatie over de producten en verkooppunten.

Heb jij deze producten van Scrub & Rub al eens geprobeerd?