SOCIAL MEDIA

Love List

woensdag, oktober 29, 2014

Unboxing Beauté et Vogue Herfstbox

Een nieuwe seizoen een nieuwe Beauté et Vogue box. Deze box is weer overladen met luxe fashion & beauty items voor de herfst. Ik vind het superleuk dat het customized is.. echt heel origineel en mooi om je spullen in te bewaren 


 De verkoopprijs van deze box is €59,95 geen verzendkosten en heeft een waarde van €174,50 (wereldwijde verzending).
Dan snel over naar de inhoud van de Beauté et Vogue herfst box, waar ik echt super benieuwd naar was! In deze herfstbox zitten producten van Ritzo, Sleek, Burts & Bees, Revival London, Annemarie Borlind, Kiss, Impulss, Dr. Haushka, Mudd, een €10.00 shoptegoed van Dutch Glories, sjaal, nude nagellak, waterproof eyeliner, lipstick, Infinity ketting en armband. Mooie merken, leuke producten!

Hieronder laat ik je foto's van de inhoud van de Beauté et Vogue herfst box zien. Een review van de producten volgt in de loop van de tijd 


Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar de Ritzo shower scrub cream en styling mousse, de Annemarie Borlind mascara en Sleek i-Divine palette en zal die ook snel gaan testen ;).

Heb jij de Beauté et Vogue Herfstbox al besteld? Wat vind je van de inhoud? En naar welke producten ben je het meest benieuwd?