SOCIAL MEDIA

Love List

maandag, juli 09, 2012

Mijn SkinCare RoutineIk heb jullie nog niet mijn skincare routine laten zien, hoog tijd om het te doen. Jullie zullen het hopelijk interessant vinden =) 

het is heel belangrijk om je huid goed te verzorgen.. vooral als je make-up draagt om het goed schoon te houden en te hydrateren.  Wanneer je huid verzorgd is zie je er fris en mooi uit. En het is natuurlijk oom een mooie basis voor de make-up!

Dit is wat ik elke dag doe: 

(in de avond) make-up remover - reinigen- toner- oogcreme - serum-  dag/nachtcreme


Mijn wekelijkse routine: 

peeling- masker VERZORGEN & HYDRATEREN
Overdag: Clinique Even better* - Chanel Beauté Initiale* - Rexaline Hydra Eye Zone
S'avonds: Lancome Vissionaire* - Chanel Hydramax*+ - Rexaline Hydra Eye ZoneDeze 2 zijn bijna op en ik heb al vervangers =) Als mijn oogcreme en dagcreme op zijn, begin ik met de oogcreme van Kiehls Midnight recovery Eye.. heb ik een tijd geleden gekocht.. maar omdat ik Rexaline had gekregen was ik er nog niet mee begonnen. 

En als mijn Chanel Beauté Initiale op is ga ik met de Hydra Life Pro-Youth extreme creme beginnen.


REINIGING 


Seaweed Deep Cleansing facial wash van TBS is echt een aanrader.. m'n huid voelt lekker fris aan nadat ik het heb gebruikt, en Bliss Fabulous Foaming Face Wash... omg het ruikt lekker! het reinigt en exfolieert, deze gebruik ik elke ochtend...  (De 2 Dior producten gebruik ik als ik bij mijn ouders blijf slapen)


Sephora Gentle exfoliator cleansing cream gebruik ik om mijn make-up eraf te halen, ik breng een dikke laag op mijn huid aan en was het na een minuutje nadat je het hebt gebruikt voelt je huid echt heel zacht en schoon aan. De rechter is de Smart Dual action exfoliator.. er zitten 2 soorten in een met fijne korrels en een met grovere korrels...

MASKERTJES EN EXTRA'S Dit is een serum van Lush, ik gebruik het niet dagelijks omdat het best vet is maar dat betekent niet dat ik m niet fijn vind.. ik vind m erg fijn en gebruik het wekelijks.. ik hou heel veel van natuurlijke producten =)) 

Ik heb snel oppervlakkig over de producten geschreven omdat ikzelf foto's belangrijker vind.. maar als je meer over een product wilt weten laat me een berichtje achter.Hoe ziet jou dagelijkse skincare routine eruit ?