SOCIAL MEDIA

Love List

woensdag, december 07, 2011

November 2011 Favorieten

Het is weer tijd om mijn favorieten van de maand November te laten zien. Deze maand heb ik weer een aantal nieuwe beautyproducten ontdekt.

Deze producten heb ik de afgelopen maand vaak gebruikt.Ik heb deze foundation van een vriendin gekregen en ik heb hem de afgelopen maand bijna elke dag gebruikt, ik vind het zo fijn omdat er licht reflecterende pigmenten in zitten en dat laat je huid stralen. Het is niet mijn "all time favorite" maar ik ben er wel tevreden mee. Het geeft een gemiddelde dekking, egaliseert en geeft een subtiele glow. Wat ik minder vind is dat de porieen iets meer zichtbaar worden dus het is beter als je een primer eronder gebruikt.
Benefit "Ooh la lift"
Dit is een dunne roze balsem en het verheldert de huid onder je ogen.. Het geeft een frisse uitstraling, ik gebruik niet zo vaak een concealer onder mijn ogen omdat ik mijzelf echt heel opgemaakt voel met concealer. Ooh la lift geeft een frisse uitstraling er zitten licht reflecterende pigmenten in en licht het huid onder je ogen een beetje op zodat de donkere kringen minder zichtbaar lijken.


Estee Lauder "Sumptuous Extreme"
Een hele fijne mascara, ik heb hem al een tijdje en ben er zeer tevreden mee omdat ik met 1 laag al hele lange wimpers krijg en het geeft ook volume. Ik vind het echt een aanrader!!

Too Faced "Exotic color intense eyeshadow" in Poison orchidMac lipstick "lovelorn" MIJN FAVORIET!!De nieuwe smokey kohl van Sephora
Collistar Wet & Dry double effect eye shadow in "Beige Rosato" 4