SOCIAL MEDIA

Love List

dinsdag, augustus 16, 2011

Aura by Swarovski en meer...

Sinds dit jaar heeft swarovski niet alleen sieraden maar ook een parfum! "AURA".

AURA is gecreëerd door de bekende parfumeur Olivier Cresp. De ingrediënten van Swarovski Aura zijn onder andere: roze peper, amber, benzoë, witte muskus en tuberoos dat zorgt voor een bloemig, sensueel en mysterieus resultaat.

Hebben jullie Aura al ervaren?

Naast Aura heb ik ook hydraterende foundation van The Body Shop gehaald.. wat ik ervan vind? mooie kleuren..ik heb een kleur gevonden die precies past bij mijn huidskleur.. hydraterend genoeg en egaliseert heel mooi. Ik had hem vandaag op en mijn collega's vonden het heel mooi.

Ik was er al heel lang benieuwd naar de That Gal Primer van Benefit en heb het vorige week gekregen :) en heb hem tot nu toe elke dag gebruikt en ben er zeer tevreden mee.
Ik ben iemand die niet echt van lagen make up houdt daarom heb ik hiervoor niet zo vaak primers gebruikt(heel soms sephora matterende primer,ook supergoed).Maar als ik That Gal op heb dan heeft mijn huid een mooie glow! Trekt snel in en mijn huid voelt niet trekkerig aan. Ik ben er erg happy mee!


Oh ja en als laats mijn nieuwste lipstick van Benefit! "RUMOR". Mijn lievelingslipstick op dit moment. Het is een nuderoze kleur met goud erin.. heel apart!

Wat zijn jullie favoriete producten van dit moment?


Rumor

Rumor


Too Faced Blush